Als sponsor deel worden van de familie?

Herk Sport is een familiale voetbalclub,waar iedereen welkom is en sportiviteit hoog in het vaandel gedragen wordt. Elke voetballer krijgt er de speelgelegenheid om op het eigen niveau wedstrijden te spelen, te trainen en te groeien.

Om de toegang tot de club voor iedereen haalbaar te houden, blijft Herk Sport een club waar het lidgeld zo laag mogelijk gehouden wordt. Dat kan enkel met de nodige steun van partners want een club leiden en onderhouden is een dure aangelegenheid.

Door Herk Sport te ondersteunen zorgt u er voor dat de jeugd van Sint-Lambrechts-Herk, in al zijn diversiteit, op fietsafstand kan blijven voetballen. U draagt niet enkel bij tot de sportieve, maar ook tot de sociale ontwikkeling van onze jongeren, de toekomst van Moosherk.

Herk Sport maakt al jarenlang deel uit van het verenigingsleven van Sint-Lambrechts-Herk. Met zijn ligging in het Beukenhof is de club bovendien erg zichtbaar voor de vele bezoekers van deze site, binnen en buiten het voetbal. Als sponsor kan u daar mee van profiteren.

Ook voor seizoen 2022-2023 zijn we op zoek naar partners, die samen met ons hun schouders willen zetten onder onze lokale voetbalploeg en jeugdwerking. In onderstaande brochure vindt u een overzicht van de mogelijkheden. We danken u reeds vooraf voor uw interesse.

Bekijk hier onze sponsorbrochure 2022-2023.